San Francisco
Dinsdag 22 mei, vandaag zijn we San Francisco gaan bekijken, in de ochtend eerst met onze bus alle Highlights bekeken, we begonnen eerst met een grijze mistdeken, maar rond 12.00 uur reden we nog steeds in de mistdeken de Golden Gate Bridges op, toen er in 1 seconden de mist werd weggeblazen door de wind en de zon kwam te voorschijn, de gehele middag heeft de zon lekker geschenen met een aardig windje. verder de middag over de pier Fisherman's Whraf de geur van de zeeleeuwen op gesnouven, naar de straatartiesten geluisterd en hierna een tocht met een Kabeltram gemaakt, 'Ding, ding, ding 'klinkt het waarschuwend vanaf het dak terwijl de kabeltrams door de steile straten van San Francisco rijden. Het is fascinerend om te kijken naar de Gripman, die het mechanisme bedient waarmee, de trams zich vastgrijpen aan de kabels in de straat, die de trams voorttrekken met 15 km/u.
San Francisco is gebouwd niet minder dan op 43 heuvels, betekend als je ergens wil komen gebruik dient te maken van het openbaarvervoer.
Dit was het weer voor vandaag, morgen nog 1 maal naar een ander hotel in deze stad en tevens onze laatste dag al weer in dit mooie/bijzondere/sprookjes land Amerika.
Groetjes Ben & Berry
O, Berry en Ben, Het ziet er allemaal geweldig uit, en wat zullen jullie eeen verhalen hebben. Ja nog een volle dag en dan is ook deze vakantie voorbij. Laten jullie snel wat van je weten? Geniet nog even en kom gezond weer naar huis. hartelijke groet Wil.
Nog even genieten. Jullie ansicht is al in Nederland aangekomen. Nu jullie nog. Alvast goede reis.
Tot ziens
Gr Rina